Merre tartunk?
2017. február 18. írta: Explorador

Merre tartunk?

Ébredjünk már fel!

 

aaaa_60.jpg

Egyre gyakoribb szokásommá vált, hogy hozzászólásokat olvassak a interneten, mert kíváncsi vagyok rá emberek hogyan reagálnak egyes dolgokra, hogyan is fejezik ki magukat, mi az az eszköz, amivel nyilvánosságra hozzák a véleményüket.

Azt kell mondanom a helyzet annyira elkeserítő, hogy már én kezdem magam rosszul érezni. Tényleg itt tartunk, hogy már káromkodás és mocskolódás nélkül nem tudok leírni egy értelmes mondatot? Hogy büszkék vagyunk arra, hogy magyarok vagyunk, de nem tudunk egy értelmes mondatot összefüggően kiejteni a szánkon. Mindenki annyira okos, mindenkinek hihetetlenül nagy az igazságérzete. 

Rendben van, hogy mindenkinek van véleménye és persze ezt nyilvánítsuk is ki. Ezzel aztán nincsen gond. De nehezünkre esik végig gondolni, amit kiejtünk a szánkon? Nehezünkre esik rendes érveket felhozni és normálisan le is írni azt vagy a mocskos b*zi, helyett valami értelmeset kinyögni? Gyűlölünk másokat, megvetünk másokat, mert úgy gondoljuk mi jobbak vagyunk! Akkor most kiábrándítok mindenkit ezzel a stílussal, amit látok és ezzel a hozzáállással aztán mi se vagyunk jobbak.

Tényleg jó ez így? Gyűlölni a félvilágot....  Tényleg jó így élni? Magyarázza el nekem valaki, aki tényleg értelmesen el tudja! Adja tudtomra, hogy mi értelme az egésznek! Tényleg kíváncsi vagyok rá.

Nem kell mindenkit szeretni, nem kell mindenkit elfogadni.. Ez mindenkinek a saját dolga, de elég elkeserítő, hogy az emberek már nem tudnak leírni egy normális hangvételű hozzászólást. De ha valaki az ellenkezőjét meri mondani, akkor már megy a b*zmeg és, hogy ott r***** meg mondatok...

Ha nektek ez így jó hát legyen.. De engem egyre jobban dühít és elkeserít, hogy arra használjuk az internetet, hogy az amúgy is gyűlölködő világban még nagyobb gyűlöletet szítsunk! 

Elgondolkodtató!

A bejegyzés trackback címe:

https://0peneyes.blog.hu/api/trackback/id/tr7912270422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemecsekerno_007 2017.07.24. 16:14:25

Jaja, már kb. olyan a blogszféra meg a teljes közélet mint a középkorban a nyilvános kivégzések v. a kalodába záratások. Mentek a népek mocskolódni.
süti beállítások módosítása